CheeSery z mozarellą

2010-04-22

Nazwa sera mozzarella pochodzi od włoskiego czasownika mozzare, który oznacza kroić. Ser mozarella, zarówno krojony, jak i w kawałku, stał się jednym z podstawowych składników kuchni włoskiej. Kucharze cenią jego delikatność, subtelny zapach i doskonałą topliwość. Mozzarellę można podawać na wiele sposobów, jako dodatek do sałatek, kanapek, makaronów czy jako składnik pizzy.

FRoSTA proponuje smakowite panierowane porcje serowe z mozzarellą, które idealnie komponują się z sosem żurawinowym. Są doskonałe jako przekąska, mogą stanowić ciekawy dodatek do sałatek, a także być podstawą dania obiadowego. Trójkątny kształt i oryginalny smak Cheeserów z mozzarellą urozmaici każdy posiłek! Spróbuj także CheeSerów z edamerem.

Więcej na www.frosta.pl





Nowości

2013-07-31 15:49:47 | Komentarze: 0

Jedno urządzenie – wiele zalet!

Podgrzewacze wody z pompą ciepła w ostatnich latach podbijają serca Polaków. Dlatego, jeżeli inwestor zastanawia się nad nowoczesnym, ekologicznym, a przede wszystkim opłacalnym rozwiązaniem, podgrzewacz wody z pompą ciepła powietrze – woda z gamy NUOS spełni te oczekiwania w 100%.

Szlachetne zdrowie - Nowość: otręby owsiane i siemię lniane EMIX

Musztarda w trzech odsłonach – nowa linia produktów marki Tarsmak!

Czarny bez - nowy smak Nalewki Babuni

Zakładanie trawnika – planowanie krok po kroku

Golonka pieczona ZM Pekpol – nowe proste i szybkie danie

Oryginalne kremy owocowe

ANDROPOL. Jeszcze doskonalsze wzory dzięki inwestycjom.

Nowe oblicze TX-ów

Płatki 6 Zbóż marki Halina – mix zbożowej doskonałości