Nowe kostki do mięs Knorr – mój sposób na kulinarny sukces

2010-09-29

Aby doskonale przyprawić zupę dodajemy do niej kostkę bulionową i voilà! Ale żeby dodawać taką kostkę do drugiego dania? Z nowymi, innowacyjnymi kostkami do dań mięsnych Knorr jest to możliwe, a nawet wskazane. Wypróbuj dwie nowości Knorr – kostkę pieczeniową do mięs i kostkę do mięs z papryką. Nie miałaś jeszcze swojego sposobu na pyszne drugie danie? Teraz już masz. Knorr – mój sposób na…

Obiadowe upodobania Polaków

Obiadowe menu w polskich domach jest bardzo zróżnicowane – od potraw typowo regionalnych, poprzez trudne dania tradycyjnej polskiej kuchni, do potraw kuchni orientalnej, włoskiej czy greckiej. Grono zwolenników dań wegetariańskich wciąż rośnie, jednak nadal 83% z nas nie wyobraża sobie obiadu bez mięsa. Jak je dobrze przyprawić? Podpytując mamę, czy babcię jak przygotować drugie danie często słyszymy: „dodaj tej przyprawy tak na oko”. Jest to zgubne określenie, które często sprawia, że przygotowując obiad nie możemy doprawić go tak, jakbyśmy sobie tego życzyli. Używając nowych kostek do mięs Knorr możemy mieć pewność, że przygotowywany posiłek zadowoli podniebienia nawet najbardziej wymagających smakoszy. W końcu warto mieć swój własny, sprawdzony sposób na mięsne potrawy.

Kostka do mięs pieczeniowa Knorr – mój sposób na kulinarny sukces

Wielu mężczyzn uważa, że bez mięsa nie ma obiadu. Nic więc dziwnego, że w porze obiadu na polskich stołach pojawiając się kotlety schabowe i mielone, zrazy, pieczenie, gulasze, itp. Przygotowując wszystkie te dania często poszukujemy idealnej kompozycji przypraw, która pozwoli nam wydobyć z nich smak i aromat, jakiego oczekują wszyscy domownicy. Przyprawy często działają tylko na zewnątrz mięsa i nie nadają smaku całemu daniu. Kostka do mięs pieczeniowa Knorr jest rozwiązaniem tych problemów. Wtarta w mięso doskonale je doprawia, wydobywa zachwycający aromat i poprawia smak potrawy. Odkąd masz na nie sposób, przygotowanie drugiego dania nie będzie już problemem!

Kostka do mięs z papryką Knorr – mój sposób na pasmo kulinarnych sukcesów


Mięso, warzywa i przyprawy to połowa sukcesu w przygotowywaniu dań mięsno-warzywnych. W uzyskaniu odpowiedniego, kulinarnego efektu pomoże kostka do mięs z papryką Knorr, która łatwo się rozpuszcza w przygotowywanych potrawach i wydobywa ich smak. Aromatyczna, paprykowa kostka sprawi, że nasz trud włożony w przygotowanie pracochłonnych potraw takich jak, gołąbki, fasolka po bretońsku czy Boeuf Stroganow na pewno nie pójdzie na marne. Nowy produkt Knorr sprawi, że przepis dopracujemy do perfekcji, a od domowników zyskamy najlepszą recenzję kulinarną naszej potrawy. Stopień zadowolenia najbliższych niech wyrażają szybko opróżniane talerze i liczne prośby o dokładkę! Knorr. Mój sposób na… rozpieszczanie całej rodziny!

Sugerowana cena detaliczna: 2L (4 kostki) – 1,52 zł, 5L (10 kostek) – 3 zł

Zapraszamy także na www.knorr.pl




Nowości

2013-07-31 15:49:47 | Komentarze: 0

Jedno urządzenie – wiele zalet!

Podgrzewacze wody z pompą ciepła w ostatnich latach podbijają serca Polaków. Dlatego, jeżeli inwestor zastanawia się nad nowoczesnym, ekologicznym, a przede wszystkim opłacalnym rozwiązaniem, podgrzewacz wody z pompą ciepła powietrze – woda z gamy NUOS spełni te oczekiwania w 100%.

Szlachetne zdrowie - Nowość: otręby owsiane i siemię lniane EMIX

Musztarda w trzech odsłonach – nowa linia produktów marki Tarsmak!

Czarny bez - nowy smak Nalewki Babuni

Zakładanie trawnika – planowanie krok po kroku

Golonka pieczona ZM Pekpol – nowe proste i szybkie danie

Oryginalne kremy owocowe

ANDROPOL. Jeszcze doskonalsze wzory dzięki inwestycjom.

Nowe oblicze TX-ów

Płatki 6 Zbóż marki Halina – mix zbożowej doskonałości