Nowość! Warzywne jest pożywne – linia warzywnych pasztetów „Dziarskie Jarskie” dla wegetarian od marki Pekpol

2019-02-26

Marka Pekpol poszerzyła swoją ofertę wprowadzając nową linię pieczonych pasztetów warzywnych „Dziarskie Jarskie”. Powstały one w 100 proc. ze świeżych warzyw i nie zawierają żadnych substancji konserwujących, wzmacniaczy smaku i sztucznych barwników. Linia „Dziarskie Jarskie” to propozycja dla wegetarian i wszystkich, którzy chcą urozmaicić swój codzienny jadłospis o produkty roślinne.

W nowej warzywnej linii znalazły się cztery smaki pasztetów: z brokułami, z żurawiną, z selerem oraz z marchwią i soczewicą. – Jako firma obserwujemy zmieniające się preferencje konsumentów, analizujemy trendy i staramy się tworzyć spełniającą oczekiwania klientów ofertę. Także tych, którzy preferują dietę bezmięsną. Dlatego też postanowiliśmy przygotować linie produktową opartą wyłącznie na warzywnym składzie – mówi Małgorzata Wódkiewicz, Kierownik Marketingu ZM Pekpol Ostrołęka.
Produkty zostały przygotowane ze świeżych warzyw z dodatkiem naturalnych przypraw. Pasztety doskonale nadają się do jedzenia zarówno na zimno – idealnie pasują do pełnoziarnistego i pszennego pieczywa, jak i na ciepło. Wystarczy kilka minut w piekarniku lub na patelni, aby za chwilę zajadać się pożywnym przysmakiem. Świetny skład, kremowa konsystencja i wyśmienite walory smakowe sprawiają, że pasztety „Dziarskie Jarskie” doskonale wzbogacą codzienne menu.

Cena: ok. 6 zł
Waga: ok. 210 i 220 g

Źródło: Sfera Group





2019-04-12 10:32:15 | Komentarze: 0

McCormick wprowadza na polski rynek kultowy sos FRANK’S RedHot

McCormick, globalny lider na rynku przypraw i produktów smakowych, wprowadza do Polski sos FRANK’S RedHot Original oraz jego ostrzejszą wersję, FRANK’S RedHot Xtra Hot. Ten kultowy amerykański sos ostry składa się z prostych składników i pasuje do każdego rodzaju potraw. Premierze towarzyszy kampania Digital podkreślająca uniwersalność zastosowania produktu, pod hasłem „Ostro wchodzi ze wszystkim”.

Przysmak na wielkanocny stół: Aromatyczna szynka z dodatkiem jałowca z linii „Kurpiowskie Specjały” od ZM Pekpol

Akademickie 5 minut na obiad

Ugotowani. Jak połączyć pracę zdalną z opieką nad dzieckiem

Soki Victoria Cymes w technologii HPP

Śliwka Nałęczowska sponsorem Róż Gali

Dziś upieczemy ciasto, czyli jak kreatywnie spędzić czas z dzieckiem

Oskoła w kuchni

Przezroczysta Galaretka deserowa Delecta bez żelatyny

Wielkanocny koszyczek pełen symboli