Wyniki wyszukiwania dla frazy: żel do dżemów

Liczba znalezionych wiadomości: 6

  • 2011-12-08 | Komentarze: 0

    Posmakuj sztuki w słoiku… Dodatki do mięs i serów marki Stovit

    Tak jak prawdziwi koneserzy sztuki zachwycają się tylko najlepszymi dziełami sztuki, tak prawdziwi koneserzy smaku docenią tylko najbardziej wykwintne kompozycje smaków. Dodatki do mięs i serów marki Stovit – Borówka Czerwona, Jarzębina oraz Żurawina – zostaną docenione przez najbardziej wymagające podniebienia.

  • 2011-10-10 | Komentarze: 0

    Owocowe przetwory z domowej spiżarni

    Dobrym sposobem na zachowanie wakacyjnego wigoru oraz zdrowia są przetwory z owoców – smakowita osłoda jesiennych i zimowych dni.

  • 2011-07-27 | Komentarze: 0

    Domowe przetwory tylko z Gellwe

    W samym środku sezonu owocowego warto pomyśleć o tym, co zrobić, by móc się cieszyć bogactwem smaku i aromatu letnich owoców również jesienią i zimą. Marka Gellwe już znalazła odpowiedź na to pytanie oferując produkty, dzięki którym można łatwo i szybko przygotować domowej roboty dżemy, marmolady, konfitury i owocowe galaretki.

  • 2011-04-05 | Komentarze: 0

    Mini owoc na śniadanie od marki STOVIT

    Zdarzają się chwile kiedy mamy ochotę zacząć dzień od czegoś słodkiego i pysznego... Na przykład letni smak truskawek, czy orzeźwiający smak pomarańczy...

  • 2010-08-23 | Komentarze: 0

    Daktyle – egzotyczna słodycz na wyciągnięcie ręki

    Daktyle to pierwsze owoce egzotyczne jakie poznała Europa, a ich niepowtarzalna słodycz oraz smak tropików cieszą podniebienia do dzisiaj. Oprócz walorów odżywczych, posiadają także właściwości lecznicze. To tajemnicza historia: smak i zdrowie zaklęte w jednym owocu. Daktyle drylowane marki Siesta pozwalają zgłębić tajemnicę tych owoców oraz rozkoszować się ich tropikalną słodyczą.

  • 2010-05-28 | Komentarze: 0

    W pracowni smaków - Żel do dżemów marki Emix

    Przygotowywanie przetworów domowych przeżywa renesans. Po fazie zachwytu nad łatwo dostępnymi produktami ze sklepów, z powrotem nauczyliśmy się doceniać niepowtarzalny smak domowych konfitur i powideł. Smażenie dżemów staje się coraz bardziej modne. Możemy przecież połączyć dojrzałe antonówki ze słodkimi malinami, wzbogacić konfiturę truskawkową o aromat wanilii albo dodać do marmolady kilka ziaren zielonego pieprzu. Kulinarna kreatywność nie ma żadnych granic.

Strona 1 z 1
 1