Wyniki wyszukiwania dla frazy: 18

Liczba znalezionych wiadomości: 208

  • 2021-12-17 | Komentarze: 0

    Wyśmienite wigilijne potrawy z karpia według przepisów od marki Appetita

  • 2018-08-29 | Komentarze: 0

    Dziś upieczemy ciasto, czyli jak kreatywnie spędzić czas z dzieckiem

    Jak często podajesz swojemu dziecku słodycze ze sklepowej półki? Czy nie lepszym rozwiązaniem jest przygotowanie pysznej przekąski we własnym domu? Otwiera to nowe możliwości eksperymentowania w kuchni oraz dostosowywania przepisów do preferencji dziecka.

  • 2018-03-27 | Komentarze: 0

    Wielkanocny koszyczek pełen symboli

    Wielkanoc to niekwestionowane święto jajka, symbolizującego odradzające się życie. Jednakże w tradycyjnym koszyczku ze święconką żaden z pokarmów nie jest przypadkowy. Czy wiesz, dlaczego nie może zabraknąć w nim chleba, soli czy ciasta?

  • 2018-03-12 | Komentarze: 0

    Dlaczego ciasto rośnie? Trzy spulchniacze wypieków

    Proszek do pieczenia, soda i drożdże to trzy najbardziej popularne składniki wypieków, dzięki którym ciasto rośnie i nabiera odpowiedniej konsystencji. Działanie spulchniające zawdzięczają swoim chemicznym lub naturalnym właściwościom. Jak działają i w jakich wypiekach każdy z nich sprawdza się najlepiej?

  • 2017-12-22 | Komentarze: 0

    Piernikowe święta na ostatnią chwilę

    Przygotowania do świąt mogą być prawdziwą przyjemnością, nawet jeśli nie jesteś mistrzynią planowania i znowu wszystko zostawiłaś na ostatnią chwilę. Ustal priorytety i skup się na tym, co naprawdę ważne. Zdążysz nawet upiec pierniczki!

  • 2014-11-14 | Komentarze: 0

    Artykuły z godłem „Doceń polskie” na targach HORECA w Krakowie

    7 listopada bieżącego roku zakończyły się 22. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA. Podczas trzydniowego wydarzenia swoje wyroby zaprezentowało ponad 330 wystawców z całego świata. Uczestnicy targów mieli okazję przekonać się m.in. o walorach produktów nagrodzonych przez Lożę Ekspertów programu „Doceń polskie”. W gronie wystawców znaleźli się bowiem laureaci tego programu promującego rodzime artykuły spożywcze najwyższej jakości.

  • 2014-10-28 | Komentarze: 0

    Elastyczna podłoga na klej – podłogi winylowe Ambra marki Wineo

    Uzyskanie podłogi o naturalnej optyce drewnianych desek lub kamiennych płytek w miejscach, gdzie wymagana jest niewielka wysokość materiału podłogowego wydawać się może trudne do osiągnięcia. Teraz, za sprawą innowacyjnych podłóg winylowych marki Wineo staje się to jednak dziecinnie proste. Niewielka grubość i nadzwyczaj realistyczny wygląd kolekcji Ambra pozwala na budowanie atrakcyjnej i wytrzymałej podłogi wszędzie tam, gdzie dotąd było to niemożliwe.

  • 2013-12-19 | Komentarze: 0

    Wolontariusze ZSS STO w Białymstoku spełnią marzenie Sebastiana

    Z koncertu i z kabaretu zebrali ponad 2200 zł. Za te pieniądze wolontariusze z Zespołu Szkół Społecznych STO przy Fabrycznej pomogą spełnić marzenie ciężko chorego Sebastiana.

  • 2013-07-29 | Komentarze: 0

    Mama i maluch w formie – trenerka radzi, jak pogodzić aktywny styl życia z macierzyństwem

    Ciąża jest pięknym okresem w życiu kobiety. Oczekiwanie, a następnie przyjście na świat małego człowieka zmienia wszystko. Jednak oprócz życiowych zmian niesie często ze sobą również zmiany w organizmie i wyglądzie ciała kobiety. Po porodzie warto szybko zabrać się za siebie – im późniejszy start tym dłuższe oczekiwanie na zadowalające efekty. Drogie mamy – koniec tłumaczenia się brakiem czasu. Jak szybko wrócić do formy i jak mogą pomóc w tym zabawy z dzieckiem? Na te i inne pytanie odpowiada Agnieszka Bajer-Ciszewska, trenerka fitness i specjalista ds. żywienia.

  • 2013-05-29 | Komentarze: 0

    Musztarda w trzech odsłonach – nowa linia produktów marki Tarsmak!

    Musztardy doceniamy nie tylko za walory smakowe, ale również za ich uniwersalność – stanowią idealny dodatek do dań mięsnych, przysmaków z grilla, kanapek, wędlin czy sałatek. Doskonale sprawdzają się jako składniki sosów lub marynat. Firma Tarsmak proponuje trzy atrakcyjne warianty – musztardę francuską, sarepską stołową.

Strona 1 z 21
 1  2  3  4  5  6  ...  21   następna »