Wyniki wyszukiwania dla frazy: FROSTA

Liczba znalezionych wiadomości: 7

  • 2013-05-27 | Komentarze: 0

    Instytut Chemii Nadużywanej uświadomił 6 000 konsumentów

    Zakończono realizację informacyjno-edukacyjnego projektu, poświęconego dodatkom do żywności. Instytut Chemii Nadużywanej odwiedził pasaże handlowe największych polskich miast: Warszawy, Poznania, Gdańska, Krakowa oraz Wrocławia. Interaktywną ekspozycję odwiedziło ponad 6 000 osób. Akcja odbywała się w weekendy i trwała od 12 kwietnia do 19 maja br.

  • 2013-04-29 | Komentarze: 0

    Sprawdź co jesz! Z Instytutem Chemii Nadużywanej

    Studenci UTP w Bydgoszczy edukują w zakresie dodatków do żywności. Zorganizowali projekt informacyjno-edukacyjny Instytut Chemii Nadużywanej, poświęcony barwnikom, aromatom, wzmacniaczom smaku i konserwantom. Instytut Chemii Nadużywanej to cykl interaktywnych wystaw w pasażach handlowych, zachęcający do czytania etykiet oraz świadomej konsumpcji. Akcja trwa od 11 kwietnia do 19 maja br.

  • 2013-03-28 | Komentarze: 0

    Meksyk w 10 minut – Mexican Chicken marki FRoSTA

    FRoSTA zaprasza konsumentów w kulinarną podróż do Meksyku. Przygodę warto rozpocząć od Mexican Chicken, dania oddającego charakter i specyfikę meksykańskiej kuchni.

  • 2011-10-27 | Komentarze: 0

    Warzywa na patelnię w międzynarodowych smakach – nowość marki FRoSTA

    FRoSTA rozszerzyła portfolio o warzywa na patelnię w nowych, międzynarodowych smakach. Najnowsza propozycja marki obejmuje Warzywa na patelnię toskańskie, Warzywa na patelnię meksykańskie, Warzywa na patelnię francuskie, Warzywa na patelnię karaibskie oraz Warzywa na patelnię chińskie. Produkty są dostępne w sprzedaży w tradycyjnym i nowoczesnym kanale dystrybucji.

  • 2011-04-11 | Komentarze: 0

    Wiem, co wybieram

    Wyniki badań potwierdzają, że produkty z logo „Wiem, co wybieram” mogą pomóc w codziennym komponowaniu zbilansowanej diety

  • 2011-04-04 | Komentarze: 0

    Wiosenne urozmaicenie na talerzu – Ryba grillowana z warzywami

    Kolorowe talerze pełne świeżych warzyw wracają na nasze stoły wraz z wiosną. W tym roku FRoSTA udekoruje je Rybą grillowaną w lekkim ziołowym sosie.

  • 2010-04-22 | Komentarze: 0

    CheeSery z mozarellą

    Nazwa sera mozzarella pochodzi od włoskiego czasownika mozzare, który oznacza kroić. Ser mozarella, zarówno krojony, jak i w kawałku, stał się jednym z podstawowych składników kuchni włoskiej. Kucharze cenią jego delikatność, subtelny zapach i doskonałą topliwość. Mozzarellę można podawać na wiele sposobów, jako dodatek do sałatek, kanapek, makaronów czy jako składnik pizzy.

Strona 1 z 1
 1