Wyniki wyszukiwania dla frazy: menu'"

Liczba znalezionych wiadomości: 125

  • 2019-02-26 | Komentarze: 0

    Nowość! Warzywne jest pożywne – linia warzywnych pasztetów „Dziarskie Jarskie” dla wegetarian od marki Pekpol

    Marka Pekpol poszerzyła swoją ofertę wprowadzając nową linię pieczonych pasztetów warzywnych „Dziarskie Jarskie”. Powstały one w 100 proc. ze świeżych warzyw i nie zawierają żadnych substancji konserwujących, wzmacniaczy smaku i sztucznych barwników. Linia „Dziarskie Jarskie” to propozycja dla wegetarian i wszystkich, którzy chcą urozmaicić swój codzienny jadłospis o produkty roślinne.

  • 2018-03-27 | Komentarze: 0

    Wielkanocny koszyczek pełen symboli

    Wielkanoc to niekwestionowane święto jajka, symbolizującego odradzające się życie. Jednakże w tradycyjnym koszyczku ze święconką żaden z pokarmów nie jest przypadkowy. Czy wiesz, dlaczego nie może zabraknąć w nim chleba, soli czy ciasta?

  • 2017-12-22 | Komentarze: 0

    Piernikowe święta na ostatnią chwilę

    Przygotowania do świąt mogą być prawdziwą przyjemnością, nawet jeśli nie jesteś mistrzynią planowania i znowu wszystko zostawiłaś na ostatnią chwilę. Ustal priorytety i skup się na tym, co naprawdę ważne. Zdążysz nawet upiec pierniczki!

  • 2013-11-20 | Komentarze: 0

    Rodzinny obiad w trzech krokach

    Uroczysty obiad dla wszystkich członków rodziny stanowi dla każdej Pani i Pana domu nie lada wyzwanie. Co przygotować? Gdzie kogo usadzić oraz jak nakryć to stołu, by wszystko prezentowało się smacznie i efektownie? To tylko niektóre z pytań. Okazuje się, że wystarczy trzymać się kilku zasad, aby uniknąć faux pas.

  • 2013-06-27 | Komentarze: 0

    Co jeść latem?

    Zupa z młodych jarzyn z lanymi kluskami, stek wołowy z rusztu, ziemniaki z wody, kalafior, sałatka z młodych buraków na liściach sałaty, pianka truskawkowa - to jedna z obiadowych propozycji na sezon letni pochodząca z książki „Kuchnia polska”, Państwowego Wydawnictwa Ekonomicznego. Od wydania tego poradnika minęło blisko pół wieku. Mimo upływu czasu wciąż aktualna pozostaje jednak kwestia doboru menu na upalne dni.

  • 2013-05-10 | Komentarze: 0

    Szparagowy sezon - śpiesz się!

    Sezon na szparagi trwa niestety tylko kilka tygodni. Niewątpliwymi zaletami tego niezwykłego warzywa są walory zdrowotne, smakowe oraz łatwość przygotowania. Mawia się także, że są naturalnymi afrodyzjakami. Przedstawiamy kilka znakomitych pomysłów na szparagowe menu!

  • 2013-04-19 | Komentarze: 0

    Wrzuć na luz i… na ruszt - rozpoczynamy sezon grillowy!

    Kulinarna uczta na świeżym powietrzu, w otoczeniu zieleni i w doborowym towarzystwie – marzymy o niej już od kilku miesięcy. Zanim jednak skosztujemy pierwszej w tym sezonie karkówki, warto sprawdzić, czy o grillowaniu rzeczywiście wiemy wszystko. Oto wskazówki, dzięki którym przygotowane przez nas specjały nie będą miały sobie równych!

  • 2013-04-17 | Komentarze: 0

    Weekend pełen atrakcji z Targami Regionalia i Agroturystyka

    Targi Regionalia i Agroturystyka organizowane w dniach 19-21 kwietnia w Centrum MT Polska przy ul. Marsa 56c w Warszawie.

  • 2013-03-19 | Komentarze: 0

    Wielkanocne przysmaki w kuchni regionalnej

    Tradycyjnie na polskich stołach znajdziemy jajka, żurek, białą kiełbasę, jednak w niektórych regionach Polski świąteczne menu wygląda zupełnie inaczej. Co na Wielkanoc przygotowują Górale, a czym są buchty? Sprawdzamy, jak inspirująca może być kuchnia regionalna!

  • 2013-03-14 | Komentarze: 0

    Menu bez glutenu na Targach Regionalia

    Jedna z prelekcji, która odbędzie się podczas Targów Produktów Regionalnych "Regionalia" poświęcona zostania całkowicie żywności bezglutenowej. Jak ułożyć menu bez glutenu dowiedzieć się będzie można podczas pierwszego dnia imprezy, czyli 19 kwietnia w warszawskim centrum MT Polska.

Strona 1 z 13
 1  2  3  4  5  6  ...  13   następna »