Wyniki wyszukiwania dla frazy: minis

Liczba znalezionych wiadomości: 38

  • 2014-11-14 | Komentarze: 0

    Artykuły z godłem „Doceń polskie” na targach HORECA w Krakowie

    7 listopada bieżącego roku zakończyły się 22. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Hoteli i Gastronomii HORECA. Podczas trzydniowego wydarzenia swoje wyroby zaprezentowało ponad 330 wystawców z całego świata. Uczestnicy targów mieli okazję przekonać się m.in. o walorach produktów nagrodzonych przez Lożę Ekspertów programu „Doceń polskie”. W gronie wystawców znaleźli się bowiem laureaci tego programu promującego rodzime artykuły spożywcze najwyższej jakości.

  • 2013-08-29 | Komentarze: 0

    Chcesz być zdrowy, jedz kaszę

    Makaron, ziemniaki czy ryż? Codziennie zastanawiamy się, z jakich produktów skomponować danie na obiad lub kolację. Dlaczego tak często zapominamy o kaszy? Produkcie, który posiada tyle właściwości zdrowotnych, ile ziarenek zmieści się w opakowaniu o wadze 1 kilograma.

  • 2013-06-27 | Komentarze: 0

    Co jeść latem?

    Zupa z młodych jarzyn z lanymi kluskami, stek wołowy z rusztu, ziemniaki z wody, kalafior, sałatka z młodych buraków na liściach sałaty, pianka truskawkowa - to jedna z obiadowych propozycji na sezon letni pochodząca z książki „Kuchnia polska”, Państwowego Wydawnictwa Ekonomicznego. Od wydania tego poradnika minęło blisko pół wieku. Mimo upływu czasu wciąż aktualna pozostaje jednak kwestia doboru menu na upalne dni.

  • 2013-04-17 | Komentarze: 0

    Weekend pełen atrakcji z Targami Regionalia i Agroturystyka

    Targi Regionalia i Agroturystyka organizowane w dniach 19-21 kwietnia w Centrum MT Polska przy ul. Marsa 56c w Warszawie.

  • 2013-04-15 | Komentarze: 0

    Nasz Kurczak zdobywa certyfikaty „Doceń polskie” dla swych wyrobów

    Aż dwa produkty marki Nasz Kurczak otrzymały certyfikat „Doceń polskie”. Producent uhonorowanych wyrobów - Wipasz S.A., dołączyła tym samym do grona laureatów Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” realizowanego pod honorowym patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

  • 2013-03-15 | Komentarze: 0

    Godło „Doceń polskie” dla chrupki plecionki BORAMEKSU

    Wytwórnia Artykułów Spożywczych „BORAMEX” dołączyła dzięki temu do grona laureatów Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” realizowanego pod honorowym patronatem Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi.

  • 2013-03-14 | Komentarze: 0

    Menu bez glutenu na Targach Regionalia

    Jedna z prelekcji, która odbędzie się podczas Targów Produktów Regionalnych "Regionalia" poświęcona zostania całkowicie żywności bezglutenowej. Jak ułożyć menu bez glutenu dowiedzieć się będzie można podczas pierwszego dnia imprezy, czyli 19 kwietnia w warszawskim centrum MT Polska.

  • 2013-01-07 | Komentarze: 0

    Zimą jedzmy mrożonki

    Mrożenie jest jednym z najstarszych i najwłaściwszych sposobów utrwalania żywności. Dzięki tej metodzie także zimą możemy cieszyć się smakiem warzyw i owoców oraz korzystać z bogactwa zawartych w nich składników. Z głęboko zamrożonych produktów szybko i sprawnie przygotujemy wiele smacznych dań.

  • 2012-09-21 | Komentarze: 0

    Opatowskie krówki mleczne z certyfikatem „Doceń polskie”

    Krówki mleczne produkowane przez OSM w Opatowie zostały wyróżnione certyfikatem „Doceń polskie”.

  • 2012-06-26 | Komentarze: 1

    Podwójne paluszki nagrodzone

    Podwójne paluszki Beer Fingers zostały nagrodzone prestiżowymi certyfikatami „Doceń polskie”. Ten unikatowy produkt zdobył wyróżnienia podczas V audytu Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”.

Strona 1 z 4
 1  2  3  4   następna »